Mandlová mouka je neuvěřitelně výživná. Je obzvláště bohatá na vitamín E a hořčík, dvě důležité živiny pro zdraví. Pomáhá snížit „špatný“ LDL cholesterol a zmírnit inzulínovou rezistenci.
S mandlovou moukou se dá snadno péct. Jemná nasládlá chuť udělá z obyčejného moučníků originální dezert.
| Výživové údaje na 100 g | |
| Energetická hodnota: | 2515 kJ / 656 kcal |
| Tuky: | 52,1 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny: | 4 g |
| Bílkoviny: | 21,1 g |
| Sacharidy: | 18,5 g |
| - z toho cukry: | 4,5 g |
| Vláknina: | 9,7 g |
| Sůl: | 0 g |
Země původu: USA
Složení: Najemno mleté jádra loupaných(blanšírovaných) mandlí 100%.
Alergeny: Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a jiných skořápkových plodů.
Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Chraňte před slunečními paprsky.
Balení: Znovu uzavíratelný PP obal.
| Kód | Kód: 84/100 84/500 Zvolte variantu |
|---|---|
| Kategorie: | Sladkosti a suroviny na pečení |
